Tarih: 21.02.2018 20:14

ÇOK AVANTAJIMIZ VAR

Facebook Twitter Linked-in

Yerli otomobil fabrikasının Terme´de kurulması için ilçenin tanıtım çalışmalarına devam eden Terme Ticaret ve Sanayi Odası, ´6 maddede´ yerli otomobil fabrikasının neden ilçede olması gerektiğini açıkladı.
 
Karadeniz bölgesinde 10 vilayete yakın ve kolay ulaşılabilir konumda olduklarını savunan TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, hava, kara ve deniz yolunun tam ortasında olduklarını kaydetti. Terme´nin kuzeyinde ve güneyinde çok uygun arazilerin olduğunu belirten Başkan Ekmekçi, "Arsamız hazır, bedelsiz vermeye hazırız. Bölgemizi ve ülkemizi kalkındıracak bu büyük proje için Terme olarak hazırız. Yerli otomobili üretecek ´5 baba yiğidimizi´ ilçemize davet ediyoruz" dedi.
 
Hem fabrika hem de yan sanayisi için elverişli arazilere sahip olduklarını kaydeden Ekmekçi, "Terme halkı bu fabrikayı çok istiyor. İlçedeki gençlerin işsizlik sorununun son bulacağı, ilçenin büyük gelişim sağlayacağı fabrikayı istiyoruz. Biz gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Dileriz, Terme ´yerli otomobil fabrikasına´ kavuşur" diye konuştu.
 
İŞTE O 6 MADDE
 
1-) Karadeniz´in tam ortasında ve civarındaki 10 vilayete hakim konumdayız.
2-) Samsun-Çarşamba ve Ordu-Giresun Havaalanları´nın tam ortasındayız.
3-)Tekkeköy´deki Lojistik Köye 40 km uzaklıktayız.
4-)Samsun-Ankara, Ünye-Tokat, Sivas-Akdeniz Karayolları´nın tam ortasındayız.
5-) Samsun-Terme-Ünye-Fatsa ve Ordu limanlarına en yakın ulaşıma sahip konumdayız.
6-) Otomobil fabrikasının ve yan sanayinin kurulması için Karadeniz Sahil Yolu´nun kuzey ve güney cephesinde çok uygun arazi yapısına sahibiz.
 
Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Külliye´de tokalaştığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, "İlçemiz yerli otomobil fabrikasını bekliyor" dedi. http://www.hedefhalk.com/



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —