Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

7.SAYIMIZ OKUYUCUYLA BULUŞTU

7.SAYIMIZ OKUYUCUYLA BULUŞTU

Yayın hayatına iki yıl önce başlayan ve Bilgi Gazetesi ekibi olarak dört ayda bir çıktığımız Bilgi Pınarı dergisinin yedinci sayısı okuyucularla buluştu.

Genel yayın Yönetmenliğini M. Yetkin Karamollaoğlu, editörlüğünü Yılmaz İmanlık´ın yaptığı derginin yeni sayısı, yine dopdolu bir içerikle geldi.

Derginin imtiyaz sahibi Dilek Şentürk, ?Gazetemizin yazarlarıyla yayın hayatına kazandırdığımız Bilgi Pınarı dergisinin yedinci sayısına ulaşması bizleri fazlasıyla gururlandırıyor. Terme adına birşeyler yapmanın, ilçemizin tarihi, kültürel, fiziki, değerlerini yeni nesillere tanıtmanın mutluluğu içindeyiz. Bundan sonraki sayılarımızda da yayın kurulu olarak belirlediğimiz hedefler ve ilkeler doğrultusunda okuyucularımıza Terme´yi tanıtmaya devam edeceğiz. Bu konuda yayın kuruluna ve yazarlarımıza güveniyor ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca reklamla bize destek veren değerli esnaflarımıza da şükranlarımı sunuyorum.? dedi.


Yayın editörü Yılmaz İmanlık ise yedinci sayının içeriği hakkında şunları söyledi: ?Öncelikle herkesin beğenerek okuyacağı şiir, hikaye, deneme, araştırma gibi yazılarımızı zevkle okuyacağınıza inanıyoruz.


Şenol Yılmaz´ın tabiriyle ?kendine ait olmayan adam? Termeli iş adamı Ahmet Demir ile iş hayatı üzerine zevkli bir röportajımız var. Yine alanında ilk olma özelliği taşıyan Güven Genç ile ?Samsunlu balıkçıların saklı tarihi? kitabı üzerine kendisiyle keyifli bir mülakat yaptık.


Yine bu sayımızda ilçemizin değerlerinden Cüneydi Bağdadi Türbesini araştırdık.


Okul olarak Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini (Kız Meslek) tanıttık.


Konuk yazarlarımız Senai Demirci, Hüseyin Özbay ve Mustafa Can´dan zevkle okuyacağınız yazılar sizleri bekliyor. Geçen sayıdan dosya konumuz Termespor´un ikinci bölümünü sunuyoruz sizlere.


Ve Terme pirinci üzerine merak ettikleriniz bu sayıda.


Bilgi Pınarını, Bilgi Ofsetten temin edebilirsiniz.?


Hbr: Belma AYKÜL YILDIZ