ÇABALAR ÇARESiZ KALDI

 ÇABALAR ÇARESiZ KALDI

Bir yıldır beynindeki tümörle mücadele eden Samet Sarıoğlu (30) için çabalar çaresiz kaldı. Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde beyin tümörü ameliyatı olan Samet Sarıoğlu malesef kurtarılamadı.

    Terme’de geçtiğimiz haftalarda, bir yıldır beynindeki tümörle mücadele eden Samet Sarıoğlu (30) için yardım kampanyası başlatılmış, Termeli hayırseverlerin yardımlarıyla ameliyat için gereken para kısa sürede toplanmıştı.
    Bu süreçte, Terme’de herkes tarafından adı duyulan Samet için toplanan yardımların yanı sıra, birçok hayırsever dualarıyla da Samet’i yanlız bırakmadı. Fakat umutlar ve çabalar çaresiz kaldı. 26 Şubat Çarşamba günü Ankara İbni Sina Hastanesi’nde beyin tümörü ameliyatı olan Samet Sarıoğlu yaşam mücadelesini kaybetti.
    Samet’in vefatı sonrası, hastalığında onu bir an bile yanlız bırakmayan ve altı aylık hamile olduğu öğrenilen eş Sarıoğlu ise acıların en büyüğünü yaşadı.

    HERKESİ YASA BOĞDU
    Herkesin umutla ameliyata uğurladığı Samet’ten gelen acı haber Termelileri de yasa boğdu.
    Samet Sarıoğlu’nun cenazesi 28 Şubat Cumartesi günü Hz.Hamza Camiinde öğle namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.
    Cenaze törenine siyasiler, hayırseverler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Hbr: Murat KILIÇ