Tarih: 13.03.2018 12:36

ANKARA´DA TEMASLARDA BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ankara´da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kul ziyaretlerinde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve AK Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile bir araya geldi. Kul, ?Terme´nin değişimine katkı verecek projeler için bu tür görüşme ve diyaloglara önem veriyoruz? dedi.

İLK ZİYARET BAKAN DEMİRCAN´A
Başkan Kul, görüşmeler kapsamında ilk olarak Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan´ı makamında ziyaret ederek ilçe ile ilgili konuları görüştü. Terme´de sağlık alanında yapılması gereken projeler ile ilgili istişarelerde bulundu. Yeni Terme Devlet Hastanesi´nin hemen yanında bulunan arsanın Devlet Hastanesi´ne ek hizmet binası yapılması amacıyla Sağlık Bakanlığı´na kazandırılmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Bakan Demircan´ı Terme´ye davet etti.

KARAASLAN´A 8 MART KUTLAMASI
Başkan Kul Sağlık Bakanlığı´nı ziyaretinden ardından AK Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile bir araya geldi. Karaaslan´a çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü de kutlayan Başkan Kul, ?Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara´dayız. Bölge milletvekillerimiz, Bakanımız ve bürokratlarımız ile her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek Terme ve bölgemizdeki konularda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —