Tarih: 10.06.2024 16:07

ATATÜRK İLKOKULU SAMSUNSPOR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Samsunspor Terme temsilciliği aracılığıyla Atatürk ilkokulunda 900 öğrenciye Samsunspor forması dağıtıldı. 
 Samsunspor temsilcisi Ali Kondakçı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, şube müdürlerimiz Hakkı Düzgün ve Alper Yıldız, Fenk Mahallesi muhtarı Elif Alemdar’ın katılımı ile Atatürk ilkokulu öğrencilerine karne öncesi Samsunspor forması dağıtıldı. 
Sporu ve sporcuyu sevdirme ve Samsun’un takımı olan Samsunsporu tanıtmak amacıyla yapılan etkinlikte öğrencileri tatil öncesi spora yönelmeleri ve sporu önemsemeleri konularına dikkat çekildi. 
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul formasını giyerek geldiği etkinlikte yaptığı konuşmasında sporun önemine vurgu yaparak tatilin yaklaştığını bütün öğrencilerin bu tatil dönemini spor kurslarına  giderek değerlendirmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri gerektiği belirterek sadece boş zamanlarında değil sporu bir alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini belirterek bu şehrin Samsunsporu her zaman desteklemeye devam edeceğini belirtti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, sporun zihni dinlendirdiğini bilgi ve sosyalleşmeyi artırdığını ve böyle bir etkinliğin tatil öncesi çok yerinde bir çalışma olduğunu belirterek öğrencilerin spora ilgilerini ve tatilde spor aktivitelerini artıracağını belirtti. 
Atatürk ilkokulu müdürü Haşim Beder etkinliğe katkısı olan herkese teşekkürlerini ileterek, “Formalar öğrencilerimize çok yakıştı. Son bir hafta isteyen öğrencilerimiz formaları ile okula gelebilirler.” dedi. 
Samsunspor temsilcisi  Ali Kondakçı ise “Bize destek olan bütün Termeli ve Samsunspor sevenlerine teşekkür ederim.”dedi. 
Kondakçı kısa bir kırmızı beyaz taraftar serenomisi yapmasıyla program sona erdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —