Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKU SAÇIYOR

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKU SAÇIYOR

Fenk Mahallesi Kılıç Sokakta nereden geldiği bilinmeyen ve sürü halinde dolaşan başıboş köpekler, korku ve endişeye neden oluyor.

Okulların hemen yanı başında bulunan başıboş köpekler, mahalle sakinleri kadar öğrenci velilerini de telaşlandırıyor. Okul çağındaki küçükler özellikle sokak köpeklerinden oldukça korktuklarını ifade ederken, bölgedeki oturan vatandaşlara sorduğumuzda ise bu konuda bir an önce çözüm bulunması gerektiğini söylüyorlar.
Yaklaşık on gündür bu korkuyu yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinleri ?Önceden mahallemizde tek tük köpek vardı. Sayıları birden arttı. Yakın bir ilçeden toplanan bu köpeklerin bölgemize salındığı duyumunu aldık. Nekadar doğru bilemiyoruz ancak tedirginiz. Çünkü köpeklerin sayısı fazla ve yolu korkarak kullanıyoruz. Ayrıca civarda bir çok okul var ve öğrenciler de yolu korkarak kullanıyor. Bunun yanı sıra köpekler gece olunca aralarında kavga ettikleri için de sabaha kadar uyuyamıyoruz. Bir an evvel yetkililerden buna bir çözüm bekliyoruz?dedi.