Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Başkan Kul, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan İle Bir Araya Geldi

Başkan Kul, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan İle Bir Araya Geldi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ankara´da Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Ankara´da Sağlık Bakanlığına ziyarette bulundu. Başkan Şenol Kul Bakanlığa yaptığı ziyarette Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile bir süre görüşen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Bakana Terme´nin sağlık alanındaki taleplerini iletti.

YENİ DOKTOR KADROSU

Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına kavuşan Terme Devlet Hastanesinin vatandaşlara hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni doktor kadrolarına ihtiyacı olduğunu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan´a ileten Başkan Şenol Kul bu konuda, Sağlık Bakanlığından gerekli destekleri beklediklerini söyledi.

Yeni başlayacak olan kadrolarla birlikte Terme Devlet Hastanesinin vatandaşlara daha iyi hizmet kalitesine kavuşacağını belirten Başkan Şenol Kul, farklı polikliniklerin devlet hastanesine eklenmesi ile birlikte Termeli vatandaşların civar hastanelere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.

EK HİZMET BİNASI

Yeni hizmet binasına kavuşan Terme Devlet Hastanesine ek hizmet binası kazandırılması noktasında da Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile görüşen Başkan Şenol Kul, bu konuda Bakana taleplerini iletti. Başkan Şenol Kul, Yeni Terme Devlet Hastanesinin hemen yanında bulunan arsanın Sağlık Bakanlığı bünyesinde kamulaştırılarak, Yeni Terme Devlet Hastanesine ek hizmet binası yapılması noktasında Bakan Ahmet Demircan´dan talepte bulundu.

Görüşmede Sağlık Bakanı Ahmet Demircan´ı Terme´ye davet eden Başkan Şenol Kul, Terme´ye sağlık alanında yapılacak yatırımlar için de teşekkür etti.