Tarih: 26.02.2019 12:05

BAŞKAN KUL´DAN ?VEDA´ ZİYARETLERİ!

Facebook Twitter Linked-in

İlk dönemi kapanan Kozluk Belediyesi´nde olmak üzere Terme ilçesinde AK Parti´den 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Şenol Kul, veda ziyaretleri kapsamında ilçenin Atatürk ve Çarşamba caddesi esnafını gezdi. Kul, görev süresi boyunca en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirterek Terme halkından helallik isteyip kendi hakkını da helal ettiğini söyledi.

?MAKAMDA DEĞİL, SOKAKTA BELEDİYECİLİK?
Makamların gelip geçici olduğunu ve 5 yıllık görev süresinde bu bilinçle çalıştığını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Halkla iç içe, interaktif yönetim anlayışı gereği, makamda değil sokakta belediyecilik prensibimizle mahallerimizi karış karış dolaşıp, halkımızla her zaman iç içe olduk. İnsana yapılan yatırımı her şeyden değerli gördük. İşte bu anlayışımız sonucunda çocuk, genç, kadın, yaşlı, engelli ayırmadan Terme için çalıştık. Hizmetlerimizi Örencik´ten Taşlık´a, Akçay´dan Karamahmut mahallemize kadar ilçemizin her noktasına ulaştırdık.? dedi.

?BÜTÇEMİZİ ARTTIRDIK?
Belediye ekonomisinde istikrarlı büyümeyi gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kul, ?Yıllardır süre gelen, işçisine borçlu belediye imajını ortadan kaldırdık. Çalışanına ve esnafına borcu olmayan bir belediye olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 23 milyon lira ile aldığımız belediye bütçemizi 55 milyon liraya yükselttik. Gelirlerimiz % 100 oranında arttırdık. Borç yapısında örnek bir çalışmalar yaptık. Terme Belediyesi olarak kaynakları israf etmedik. Sadece temel belediyecilik hizmetlerini değil aidiyet duygusunu yüceltici, şehriyle gurur duyan bir atmosferi oluşturacak çalışmaları adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik.? Şeklinde konuştu.

?DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI?
Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı veda ziyaretinde Terme halkı, acı tatlı her anlarında yanlarında buldukları Belediye Başkanı Şenol Kul´a yoğun ilgi gösterip, görev süresi sona erse de her zaman çaylarını içmeye beklediklerini söyleyip "Bundan sonra ´Gönlümüzün Başkanısın" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —