EVCİSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMADI

EVCİSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMADI

amsun 1. Amatör Lig C grubunu liderlikle tamamlayan Evcispor 30 Haziran Pazar günü oynana Samsun 1. Amatör Play-Off maçında karşı karşıya geldiği Samsun Vefaspor’u 5-0 mağlup ederek birinci sıraya yerleşti.

 Samsun 1. Amatör Lig C grubunu liderlikle tamamlayan Evcispor  30 Haziran Pazar günü oynana Samsun 1. Amatör Play-Off maçında karşı karşıya geldiği Samsun Vefaspor’u 5-0 mağlup ederek birinci sıraya yerleşti. 

Evcispor, Samsun 1. Amatör Küme Yükselme Grubu ilk maçında Bafra Vefaspor’u 5-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek gruba iyi bir başlangıç yaptı.

Evcispor maça şu kadro ile başladı:

1.Barış Aktepe, 2.Emrah Uyar, 3.Emrah Trabzon, 4.Mertcan Gül, 5.Nurullah Ayan, 6.Ercan Baş (Kap), 7.İlker Biçer, 8.Osman Ismak, 9.Alparslan Şahin, 10.İlker Akdemir, 11.Yasir Keyif.

Evcispor maça hızlı başladı. Henüz 5.dakikada İlker Akdemir, sağ çaprazda topla buluştu. Sert ve düzgün bir vuruşla topu uzak köşeden ağlara göndererek Evcispor’u 1-0 öne geçirdi. Oyunun kontrolü Evcispor’daydı. İlker Biçer kendi yarı sahasından aldığı topu 15 metre kadar sürdükten sonra İlker Akdemir’e nefis bir pas çıkardı. Karşı karşıya pozisyonda İlker’in vuruşu kaleciden döndü. İlker önüne gelen topu müsait durumdaki Osman’a çıkardı. Osman da plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0. Bir serbest atışta Yasir Keyif’in sert şutu direği sıyırarak dışarı çıktı. Hemen sonrasında Alparslan Şahin’le bir gol daha bulan Evcispor, devreyi 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Alparslan Şahin’in yerine Muhammet Ergen oyuna girdi. Muhammet Ergen de payına düşeni yaptı ve attığı golle Evcispor’u 4-0 öne geçirdi. İlker Akdemir ile bir gol daha bulan Evcispor, sahadan 5-0 galip ayrıldı. Böylece ilk haftanın lideri oldu.

02.07.2024 Salı günü oynanan grubun ikinci maçında Evcispor; Muhammet Ergen, İlker Akdemir ve Osman Ismak’ın golleriyle ilk haftanın üç puanlı takımlarından Bafra Mevlanaspor’u 3-1 yenerek 6 puanla ikinci haftayı da lider kapatmış oldu.

Görüşlerine başvurduğumuz Genel Kaptan Ahmet Çırak, “Bu takımda çok güzel bir arkadaşlık var. Başarının sırrı da burada. Ben ekibime güveniyorum. Maçlar sonunda Evcispor’un Süper Amatör Kümeye çıkacağına inanıyorum. Oyuncularımızı tebrik ediyor; Hocamız Ümit Patkavak, yardımcı antrenör Halil Can ve desteğini esirgemeyen Evci Muhtarı Selahattin Gemrik’e teşekkür ediyorum. ” dedi.

Evcispor kalecisi Barış Aktepe ise “Evcisporumuz 27 takım içerisinde 3'erli 9 gruplar halinde oynana maçlarda gurubunu liderlikle tamamladı ve Samsun 1. Amatör Play-Off’da oynamaya hak kazandı. 
Samsun 1. Amatör Play-Off maçları 30 Haziran itibarıyla başladı ve ilk maçımızı Samsun Vefaspor ile yaptık ve 5-0'lık bir skorla yendik. Şuanda birinci sıradayız. İnşallah kalan 4 maçımızı da böyle güzel skorlarla atlatacağız ve yönetimiyle, sporcularıyla, hocasıyla Evcispor’u inşallah hak ettiği Süper Amatör Liğ’e çıkaracağız. 
Seneye Süper Amatör Liğ’de Evcispor, Termespor ve Terme Sanayispor olarak mücadele edeceğiz inşallah. Bizden desteklerini esirgemeyen başta Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.  Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de Süper Amatör Küme yolunda Evcispor’a başarılar diliyoruz.