Tarih: 02.07.2019 09:19

GÖKSU TEK´TEN BÜYÜK BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in

Samsun Maarif Hareketi kapsamında ´Türkiye´yi Değiştirecek Hareket Yine Samsun´dan Başlayacak´ temalı yarışmaya ´Ya İstiklal Ya Ölüm´ isimli kompozisyonuyla katılan Göksu Tek, 70´e yakın eser arasında birinciliği elde etme başarısını gösterdi. Böylece ödül olarak konulan kırmızı bisikleti de Terme´ye getirmiş oldu. Göksu Tek, ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen´den aldı.
Göksu´nun bu başarısı öğretmenleri ve okul yöneticileri kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticilerini de sevindirdi. Göksu Tek´i yarışmaya götüren Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif Gökoğlu, ?Göksu´nun il birincisi olması, bir öğretmeni olarak o anda beni çok mutlu etti. Doğrusu gururlandım. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum? dedi.
Bu arada Terme´de yapılan ´Cahit Zarifoğlu Kitap Okuma Yarışması´nda Fatih Anadolu Lisesi´nden iki öğrencinin ilk üçe girmesi, okul yöneticilerini ayrıca sevindirdi. Bu yarışmada 9B sınıfından Hüsne Gül Güler birinci olurken, aynı sınıftan Büşra Alan da ilçe 3´ncüsü oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —