Tarih: 08.07.2024 15:21

İMAM HATİPLİLER BULUŞMASINA DAVET

Facebook Twitter Linked-in

 Terme İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği TİMMDER yıl içerisinde birçok etkinlik tertipliyor. Kuruluş amaçları gereği TİMMDER geçmişin İmam hatip gençliği ve günümüzün İmam hatip gençliği arasında, okullarımızın idareci öğretmenleri arasında bir bağ oluşturmak geçmişle günümüz arasında köprü olmak gayesi ile "vefa buluşması," kariyer buluşması"" sınıf dönem buluşmaları"" bayramlaşma programları" gibi bir çok etkinlik planlıyor,  gerçekleştiriyor. 
Yılda bir genel olarak" İmam Hatipliler Buluşması"  (PİLAV GÜNÜ) adıyla tüm mezunlar eski yeni idareci, öğretmen, bir araya gelerek anılarını tazeliyor. Geçmişin acı tatlı hatıralarını anımsıyorlar. Aidiyet duygusu ile okulları ve öğretmenleri ile bağlarını devam ettiriyorlar. 
Bu yılda 28 TEMMUZ 2024 Pazar günü 15.00 ila 18.00 arası Terme AİHL Okul bahçesinde "İmam Hatipliler Buluşması"(PİLAV GÜNÜ) gerçekleştirecekler. 
TİMMDER başkanı Ali Alparslan gazetemize yaptığı açıklamada, “Başta ülkemiz, yurtiçi ve yurtdışındaki imam hatip okulları ve diğer eğitim ve öğretim kademesindeki öğrenci ve mezunlar arasında karşılıklı yardım ve dayanışmayı sağlamak; sosyal, kültürel, ekonomik, psikolojik sorunlarını ortaya çıkararak bu yönde çalışmalar ve araştırmalar yapmak; üyeler arasında birliği sağlamak; mezunların okulları ile manevi bağlarını devam ettirmek, gibi kuruluş amacımıza matuf çalışmalar kapsamında her yıl Mayıs ayı ilk haftası Vefa Buluşması, Ramazan ve Kurban bayramlarımda bayramlaşma buluşmaları, gençlik buluşmaları, kariyer buluşmaları, mezun dönem buluşmaları ve bir kez genel mezun buluşması, (Pilav Günü) gerçekleştirmekteyiz. Burada biz geçmişizle günümüz arasında bağımızı devam ettiriyoruz. Geçmişle günümüz arasında köprü oluyoruz.1970 yıllarda bu okullarda okuyan, Akademisyen, siyasetçi, memur işçi toplumun tüm kesimlerindeki eski öğrenciler, günümüzün büyükleri, zamanın öğretmenleri ile 2024 yılında mezun olan, öğretmenlik yapanları bir araya getiriyoruz.
Aidiyet duygusunu canlandırıyor.
Okulumuzla mezunlarımızın bağlarını diri tutmaya çalışıyoruz.
Bu vesileyle ben tüm  İmam hatipli hocalarımızı, kardeşlerimizi, abilerimizi, 28 TEMMUZ 2024 Pazar günü 15.00 ila 18.00 arası Terme AİHL Okul bahçesinde yapacağımız buluşmamıza(PİLAV GÜNÜ) davet ediyorum. Kimse bunu yanlış anlamasın, buradan ayrımcılık çıkarmasın ama: Biz her hangi bir okuldan mezun değiliz. Biz İmam hatipliyiz ve "İmam Hatipli olmak bir ayrıcalıktır. Bunu ancak İmam hatipli olarak anlayabilirsiniz. dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —