Tarih: 15.05.2018 16:48

KARTAL SPOR KULÜBÜ RÜZGARI ESTİ

Facebook Twitter Linked-in

Kartal Spor Kulübü, Samsun Mete Ardanır Spor Salonu´nda yapılan Kick Boks İl Seçmeleri´ne 7 sporcu ile katıldı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Elazığ´da yapılacak olan Türkiye sampiyonasına katılmaya hak kazanacağından müsabakalar kıran kırana geçti. Turnuvada Kartal Spor Kulübü, 7 sporcudan 5 birincilik 2 ikincilik kazandı. Böylece, Terme´den 7 sporcu Samsun il karmasına girerek Elazığ´da yapılacak olan müsabakaya katılmaya hak kazandı.
Turnuvaya iki ay önceden sıkı bir şekilde hazırlanan sporcular, 29 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında Elazığ´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası´nda Terme´ye madalyalar getirmek için çaba sarf edecek.
Kartalspor Kulüp antrenörü Yusuf Demirca ?Çeşitli branşlarda kulüp olarak, Samsun karmaşık dalda, GetIsik ve KickBoks´da bu sene iddialı olduğumuzu iyi bir çalışma ile gösterdik. Yakında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için daha sıkı çalışarak emeğimizin karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Terme gençlerinin başarışını her kulvarda göstereceğiz.? dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —