KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TAKIMI BÖLGE FİNALİNE HAZIRLANIYOR

KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TAKIMI  BÖLGE FİNALİNE HAZIRLANIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde düzenlediği voleybol turnuvasında Terme’yi temsil eden Kaymakamlıkspor Takımı Samsun şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde düzenlediği voleybol turnuvasında Terme’yi temsil eden Kaymakamlıkspor Takımı Samsun şampiyonu oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın; kamu çalışanları arasında kaynaşmayı sağlamak, kurumlar arası işbirliğini artırmak ve çalışanların beden ve ruh sağlığını korumak amacıyla düzenlediği turnuvaya; kamu kurumları veya kamu kurumu niteliği taşıyan meslek kuruluşlarının çalışanları katılabiliyor.
81 ilde düzenlenen voleybol turnuvasına Samsun’dan şu takımlar katıldı:
1.Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü
2.İl Milli Eğitim Müdürlüğü
3.İl Sağlık Müdürlüğü
4.Türkiye Elektrik İdaresi 10. Bölge Müdürlüğü
5.Havza Kaymakamlığı
6.İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü
7.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
8.Terme Kaymakamlığı
Terme’yi temsil eden Terme Kaymakamlıkspor Takımı şu isimlerden oluşuyor:
1.Halil Seyrekli (Gençlik ve Spor İlçe Müdürü)
2.Ahmet Yılmaz (İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü)
3.Yasin Çubuk (İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü)
4.Aydoğan Işık (İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü)
5.Gökhan Şentepe (İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü)
6.Erol Alan (İlkokul öğretmeni)
7.İsmet Aydemir (Beden Eğitimi Öğretmeni)
8.Emre Genç (Gölyazı Okulu Müdürü)
9.Sonerhan Sağlam (Milli Eğitim)
10.Osman Ismak (Müftülük memuru)
11.Yüksel Ak (Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü)
Terme Kaymakamlıkspor Takımı, 10-18 Eylül 2024 tarihleri arasında Tekkeköy Bahattin Ekici Spor Salonunda yapılan il birinciliği maçlarında oynadığı yedi maçı da set vermeden 2-0 kazanarak büyük bir başarıya imza atmış bulunuyor. Yasin Çubuk, hem takımı çalıştırıyor hem de oynuyor. Aynı zamanda takım kaptanı.
Karadeniz Bölgesine dahil 18 ilin birincileri Bölge finalinde yarışacak. Bölge finali, 02-06 Ekim 2024 tarihleri arasında Ordu’da yapılacaktır. Bölge finalinde birinci olacak takım, 30 Ekim- 03 Kasım 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında mücadele edecektir.
Görüşlerine başvurduğumuz takımın hocası ve kaptanı Yasin Çubuk, “Ordu ‘da yapılacak olan bölge finalinde birinciliği alacak güçteyiz. Ben takımıma güveniyorum. Oyuncularımız da bu yönde kararlıdır. İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
Terme Bilgi Gazetesi olarak, ilçemizi temsil eden Terme Kaymakamlıkspor takımına başarılar diliyoruz. Haber: Seyfi Günaçtı