Tarih: 01.08.2019 17:05

?KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ?

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte 1993 yılından itibaren vekâletle kurban kesim organizasyonu yaptığını hatırlatan Terme İlçe Müftüsü Recep Apaydın, ?Diyanet Vakfı; milletimizin kurban vekâletlerini, büyük bir hassasiyetle yürütmekte, dinimizin esaslarına uygun olarak, güven ve emanete riayet şiarıyla yerine getirmektedir. Kurbanlar, vekâlet sahiplerinin isimleri tek tek okunarak bizzat Diyanet İşleri Başkanlığımızda görev yapan hocalarımızla, vakfımızın görevli ve gönüllüleri nezaretinde yerine getirilmektedir? dedi.

Müftü Apaydın, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı´nın bu sene vekâlet yolu ile kampanya sloganını ?Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş? olarak belirlediğini, kampanyaya 10 Ağustos 2019 tarihine kadar cami ve müftülüklere müracaat etmek suretiyle iştirak edilebileceğini söyledi.
Terme İlçe Müftüsü Recep Apaydın, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bu yıl "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan Vekaletle Kurban´a kendisi de bağışta bulunarak vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —