Adnan Akgül, 5 yaşındaki oğlu Azad’ın beyin tümörü nedeniyle 3,5 yıldır zorlu bir tedavi sürecinden geçtiğini belirterek, yardım çağrısında bulundu. Ameliyatı kaldıramayacak durumda olan minik Azad için yurt dışından getirilen özel bir aşı tedavisine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Akgül, oğlunun hayatta kalması için desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.
11 aşıya daha ihtiyaçlarının olduğunu belirten baba Adnan Akgül, "Oğlum Azad yaşı küçük olduğu için beyin tümörü ameliyatını kaldıramıyor. Beyinde oluşan ödem için yurt dışından aşı geliyor. Aşının katılım bedelinin yüzde 80'inden devlet muaf tutuyor ama kalan yüzde 20'lik bedel 650 Euro'yu bizim ödememiz gerekiyor. Çocuğumun 7 aşı daha olması gerekiyor. Para değil aşı bekliyoruz lütfen sesimize kulak verin. Azat’ıma umut olun inşallah" ifadelerini kullandı.
Minik Azad için umut olmak isteyenlerin, baba Adnan Akgül’e 0539 713 78 37 numaralı telefon üzerinden ulaşabileceği belirtildi.