Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ÖĞRENCİLER AİLELER İLE BULUŞUYOR

ÖĞRENCİLER AİLELER İLE BULUŞUYOR

Mesleki Teknik Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu projeye kapsamında Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, çalışmalarını gerçekleştirdi.

Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, proje kapsamında ziyaret edeceği aileyi tespit ettikten sonra onların ihtiyaçlarını bir nebze olsa da hafifletecek çalışmalarını, okul bünyesindeki atölyelerde hazırlanmaya başlandı.
Okul yönetimi, proje çalışmasında emeği geçen Giyim Üretim Teknolojisi Zülal Güler, Ayfer Horoz öğrenci Aysun Demir, El Sanatları Teknolojisi Öğretmeni İncinur Yakın, öğrenci Sıla Dede, Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Demet Topaloğlu, öğrenci Sultan Laz, Çocuk Gelişimi Eğitimi öğretmeni Emine Can Yıldırım öğrencimiz Müberra Demir ve Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı Pelin Karagöl´e teşekkür etti.
Yapılan proje hazırlıkları sonunda 12 Mart Salı günü, Fenk Mah. Fiskobirlik Caddesinde ikamet eden aile ziyaret edilerek aile için hazırlanan hediyeler güzel ve samimi bir ortamda, iyi günlerde kullanmaları temennisi ile teslim edildi.