ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün, öğretmenler arasında kaynaşmayı sağlamak ve sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla okullar arasında düzenlediği Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası devam ediyor.


10 takımın iki gurup halinde mücadele ettiği turnuvada maçlar 13 Kasım Pazartesi günü başladı. A Gurubunda 1.Milli Eğitim, 2.Anafartalar Ortaokulu, 3.Terme Ortaokulu, 4.Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu ve 5.Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; B Grubunda ise 1.Atatürk İlkokulu, 2.Gölyazı İlk-Ortaokulu, 3.Sakarlı Güzelyalı Ortaokulu, 4.Fatih Anadolu Lisesi ve 5.Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi bulunuyor.
İlk iki maçını kaybeden Fatih Anadolu Lisesi, 20.11.2017 Pazartesi akşamı oynanan maçta Atatürk İlkokulu´nu 2-0 mağlup etti.
Ticaret Lisesi Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Bozkurt´un yönettiği maça; Hayati Öztürk, İlhan Özbaş, Abdulkadir Beşikçi, Samet Özdemir, Mustafa Akın ve Seyfi Günaçtı altılısı ile başlayan Fatih Anadolu Lisesi ilk seti 25-9 gibi farklı bir skorla kazandı. Seyfi Günaçtı´nın yerine Mehmet Türkan´ın yer aldığı ikinci set hayli çekişmeli geçti. Ancak Fatih Anadolu Lisesi bu seti de 25-18 kazanmayı bildi.
Grup maçları tamamlandıktan sonra her grupta ilk 2 sırayı alan takımlar final için yarışacak.
Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de takımlara başarılar diliyoruz.