Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

OKULLARDA UYUM HAFTASI BAŞLADI

OKULLARDA UYUM HAFTASI BAŞLADI

Terme’de anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında 2 Eylül Pazartesi günü okula başladı.

 Terme’de anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında 2 Eylül Pazartesi günü okula başladı. 
Yeni Mahalle İlkokulu'nda düzenlenen törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse anasınıfı ve 1.sınıfa başlayacak olan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 2024- 2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Anaokulu ve ilkokulda 1. sınıfa başlayan öğrenciler ise uyum haftası kapsamında okula 1 hafta erken başladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse yaptığı konuşmada, “Sevgili veliler, sizler de çocuklarınızın eğitimine katkı sağlamak için her zaman yanlarında olmalısınız. Onları desteklemek, motive etmek ve rehberlik etmek, onların başarısında önemli bir rol oynar. Birlikte çalışarak, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmalarına katkı sağlayabiliriz. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyor, öğretmenlerimize kolaylıklar ve sabır, velilerimize de destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Hep birlikte elde edeceğimiz başarılarla, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK