Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

AMAZON TİYATROSU RAMAZAN SOKAĞI SAHNESİNDE

AMAZON TİYATROSU  RAMAZAN SOKAĞI SAHNESİNDE

Terme Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Sokağı etkinliklerine katkıda bulunan Amazon Tiyatrosu, Bencille Tembel adlı çocuk oyunu sergiledi. Nermin Yılmaz´ın yazıp yönettiği oyun hem çocukların hem de büyüklerin yüzünü güldürdü.

Terme Belediyesinin destekleriyle, özellikle çocuklar için hazırlanan ?Bencille Tembel? adlı oyun Ramazan Sokağında sahne aldı.
Oyun, çocukları eğlendirirken eğitimini de hedefliyor. Nermin Yılmaz´ın yazıp yönettiği ve Amazon Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı Bencille Tembel adlı oyun, yardımlaşma ve dayanışmanın önemi ile iyiliğin kötülükten üstün olduğunu vurguluyor.
?Çocukların mutlu olduğu bir Terme hayal ediyorum. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek her şeye değer.? diyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, çocuklara yönelik kültürel ve sanatsal faaliyetlere azami ölçüde destek veriyor.
Dekoru, kostümleri ve müzikleri ile büyüklerin de dikkatini çeken oyuna seyirci çocukların da katılması ilgiyi artırdı.
Amazon Tiyatrosu, 16 Haziran 2017 cuma akşamı bir ortaoyunu ile sahne alacak. Yoğun istek üzerine ?Bencille Tembel? 23 Haziran Cuma akşamı Ramazan Sokağında bir kez daha sahne alacak.