SAADET PARTİSİNDEN KONGREYE DAVET

SAADET PARTİSİNDEN KONGREYE DAVET

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı-GİK Üyesi Av. Hasan Var 30 Ekim 2016 Pazar günü yani bu hafta sonu Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda yapılacak olan 6´ıncı Olağan Büyük Kongreye tüm Samsunlu hemşerilerini davet etti.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı-GİK Üyesi Av. Hasan VAR bu hafta sonu Ankara´da yapılacak olan büyük kongreye tüm Samsunluları davet etti. 

Samsun İl Başkanı-GİK Üyesi Av. Hasan VAR´ın yayımladığı mesaj şöyle: Hem ülkemiz hem coğrafyamızın, büyük problemlerle karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bunun en önemli sebebi mevcut dünya düzenidir ve bu düzenin oluşturduğu kurumların bozuk hak anlayışları üzerinden dünyayı idare etme tarzıdır. Beraberinde ülkemizde de faizci kapitalist sistem milletimizi ezmektedir. En son 15 Temmuz günü yaşanan hain darbe girişimi de bu yanlış ve çarpık düzenin en somut örneği olmuştur.

Bütün mesele bu çarpık düzenin düzeltilmesi meselesidir. Milli Görüş Hareketi başından beri bozuk olduğunu vurguladığı bu dünya düzeninin değiştirmek ve yerine adil bir düzen kurmak için mücadele etmiştir, etmeye de devam edecektir.

Bu vesile ile;

Saadet Partisi olarak 30 Ekim 2016 Pazar günü ya bu hafta sonu Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda 6´ıncı Olağan Büyük Kongremizi gerçekleştireceğiz.

Türkiye siyasi hayatının en önemli siyasi hareketi olan Saadet Partisi´nin kongreleri ülke siyaseti için her dönemde merak ve heyecan uyandırımıştır.

?Çelikleşme? ve ?Yeni Hamle? hedefi ile gerçekleştireceğimiz bu kongremiz ile ?Böyle Gelmiş, Böyle Gitmeyecek, bu düzen değişecek? diyeceğiz.

Bu kongre ayrıca bir nöbet değişimine sahne olacaktır. Milli Görüş´e yakışır bir şekilde tek aday ile gerçekleştireceğimiz kongrede mevcut Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak genel başkanlık görevini, Partimiz Yüksek İstişare Kurulu´nun açıkladığı tavsiye kararı sonucunda Saadet Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve hareketin tecrübeli ismi Temel Karamollaoğlu´na devredecektir.

Kongremiz camiamız, ülkemiz ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Teşkilat mensuplarımızı ve tüm Samsunlu hemşehrilerimizi Pazar günü yapacağımız kongreye davet ediyoruz."