ŞAHİNLER MERMER 3. YAZ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

ŞAHİNLER MERMER 3. YAZ FUTBOL  TURNUVASI BAŞLADI

Gençleri kötü ortamlardan uzak tutmak, insanların boş zamanlarını değerlendirmek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla, AE Spor'un (Ahmet Çırak + Emrah Çağlar) düzenlediği 'Şahinler Mermer Geleneksel 3. Yaz Futbol Turnuvası' 19 Haziran

 Gençleri kötü ortamlardan uzak tutmak, insanların boş zamanlarını değerlendirmek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla, AE Spor'un (Ahmet Çırak + Emrah Çağlar) düzenlediği 'Şahinler Mermer Geleneksel 3. Yaz Futbol Turnuvası' 19 Haziran 2024 Çarşamba akşamı yapılan maçlarla başladı.
19.05.2024 tarihinde duyurusu yapılan turnuvaya 19 takım başvurdu. Kura çekimi 18.06.2024 Salı akşamı saat 21.30'da 'Düşler Sahnesi Spor Kompleksi'nde yapıldı. Kura çekiminde turnuvaya katılan takımların temsilcileri hazır bulundu. 
Takımlar, her grupta 5 takımdan dört grupta mücadele edecekler. Ancak D grubu 4 takımdan oluşuyor. Geçen yılki yaz turnuvasında ilk dört sırayı alan takımlar sıra başı yapıldı.
Maçlar; Elmalık Mahallesi 'Düşler Sahnesi Spor Kompleksi'nde akşam saatlerinde yapılacak olup, dört maçın oynanacağı günlerde saat 19.30'da, üç maçın oynanacağı günlerde saat 20.00'de başlayacaktır.
Grup maçları puan usulüyle yapılacaktır. Maçlar sonunda ilk dört sırayı alan takımlar eleme turuna kalacaktır. Eleme turunda çapraz eşleşme yapılacaktır.
Kura çekimi sırasında turnuva hakkında bilgi veren Emrah Çağlar, 
“Şartnameyi önceden duyurduk. Sizin de bilginiz var. Kaliteli ve güzel bir turnuva olması için lütfen kurallara uyalım ve yönerge dışı isteklerde bulunmayalım.
Hakemliği, benimle birlikte Yusuf Temürcü yapacaktır. İki hakem daha bulacağız.  Hakemlerimizin iyi niyetle görev yapacaklarına inanıyorum. Hakemler de bir insandır, hata yapabileceklerini hesaba katmalıyız. Lütfen hakemlere karşı saygılı olalım ve kırıcı söz ve davranışlarda bulunmayalım. 
Bir konuyu daha hatırlatmak istiyorum. Olacağını sanmam ama eğer olursa, alkollü olduğu anlaşılan belli olan oyuncu sahaya alınmayacaktır. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Yöneticilerden Ahmet Çırak da yaptığı kısa konuşmada,
“Biz aynı tavanın balığıyız. Birbirimizin yüzüne bakacağız. Yarın birbirimizin yüzüne bakamayacağımız davranışta bulunmaktan veya kötü söz söylemekten sakınalım. Maçlarımızda kötü söz ve kırıcı davranışlar olmasın. Dostça, kardeşçe maçlarımızı oynayalım. Seyirci de oyundan zevk alsın. 
Ben, daha önce olduğu gibi, bu turnuvada da desteklerini esirgemeyen ana sponsorumuz Şahinler Mermer'e ve bizi destekleyen diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.
19 Haziran Çarşamba akşamı oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:
19.30 Garden FİT:3 -Atletik Ordu FK:1
20.30 Uzunoğlu TFK:5 -Terme Simit Evi:5
22.30 Pazar Lokantası:8-ÜNTER Asansör:3
Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de turnuvanın karşılıklı hoşgörü ve anlayış içinde geçmesini diliyor, böyle faydalı bir faaliyete imza atan AE Spor yöneticilerini tebrik ediyor, bütün takımlara ve sporculara başarılar diliyoruz.
Hbr: Seyfi GÜNAÇTI