Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

ŞAHİNLER MERMER GELENEKSEL 3.YAZ FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

ŞAHİNLER MERMER GELENEKSEL 3.YAZ  FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

AE Spor yöneticileri Ahmet Çırak ve Emrah Çağlar'ın birlikte düzenledikleri Yaz Futbol Turnuvası her gün yapılan maçlarla devam ediyor. Şahinler Mermer, bu turnuvaya üçüncü defa sponsor olarak Terme için önemli bir hizmette bulun

 AE Spor yöneticileri Ahmet Çırak ve Emrah Çağlar'ın birlikte düzenledikleri Yaz Futbol Turnuvası her gün yapılan maçlarla devam ediyor. Şahinler Mermer, bu turnuvaya üçüncü defa sponsor olarak Terme için önemli bir hizmette bulunuyor.
19 takımın beş grupta mücadele ettiği turnuva 19 Haziran Çarşamba akşamı yapılan maçlarla başladı. Maçlar, Elmalık Mahallesi'nde bulunan 'Düşler Sahnesi Halı Sahası'nda oynanıyor. Genelde her akşam dört maç oynanıyor. Ancak şartlara göre bazı günler üç maça yer veriliyor. Dört maç oynanan günlerde saat 19.30'da başlarken üç maçın oynanacağı günler saat 20.00'de başlıyor. 
Avrupa Şampiyonası maçlarının devam ediyor olması ve sıcağa rağmen seyirciler maçlara ilgi gösteriyor. Şu ana kadar her hangi bir kavga ya da tatsızlığın olmaması sevindirici bir husustur.
20.06.2024 Perşembe akşamı oynana maçlarda şu sonuçlar alındı: 
Sado Döner : 2 - Haydar Ağa Mah.: 4
Gökkuşağı Alçı: 3 - Söğütlü Spor: 15
Kayra Orman Ürünleri: 5 - Seyrekli İnşaat: 2
Esnaf Çay Evi: 2 - Dinç - Elay: 4
21.06.2024 Cuma akşamı oynanan ve Emrah Çağlar'ın yönettiği ilk maçta Uzunoğlu TFK, Akman Tarım Ürünleri'ni 8-2 mağlup etti. Takımlar sahaya şu kadro ile çıktılar:
UZUNOĞLU TFK: 1.Enes Köse(Kaleci), 2.Emrah Öztürk, 3. Yunus Tiryaki (Solbek), 4.Muhammet Taha, 5.Uğurcan Çandur, 6.Alaattin Çamurlu, 7.Bedirhan Moral.
AKMAN TARIM: 1.Bedirhan Akçay (Kaleci), 2.Mücahit Akman (Kap), 3.Enes keleş, 4.Mehmet Can Özcan, 5.Osman Efe Bektaşoğlu, 7.Yiğit Ekiz
Akman Tarım'ın golleri; Osman Efe ve Yiğit Ekiz'den geldi.
Akşamın ikinci maçında Garden FİT, Sekmen Manav'ı 6-1 yendi. Takımlar maça şu kadro ile çıktılar: GARDEN FİT: 1.Berat Şahin (Kaleci), 2.Hamza Bektaş, 3.Buğra Coşkun, 4.Mertcan Gül (Kap), 5.Kadir kaya, 6.Ahmet Güngör, 7.Berkan Kontbay.
SEKMEN MANAV: 1.Gökhan Erdoğan(kaleci), 2.Fatih Gümüş, 3.Murat Batmaz, 4.Şişe Mehmet Özcan, 5.Ömer Şen, 6.İsmail Cin, 7.Kamil Semizoğlu
Yusuf Temürcü'nün yönettiği akşamın diğer iki maçında şu sonuçlar alındı:
Geçmiş Spor: 1- Pazar Lokantası: 7
Kaptan Vodafone Lider: 7-Şafak Vodafone:2
Ara vermeden maçlara her gün devam edilecek olup 29 ve 30 Haziran tarihlerinde iki gün maç yapılmayacak, oyunculara dinlenme imkânı verilecektir. Şu ana kadar oynanan maçlara göre Bedirhan Moral (Uzunoğlu TFK) ve Abdulbaki Semiz (Söğütlüspor) beşer golle gol krallığı  listesinin başında yer alıyor.
Hbr: Seyfi GÜNAÇTI