Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

ŞENOL KUL TERME BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞENOL KUL TERME BELEDİYE BAŞKAN  ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Terme Belediyesi Eski Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Binası’nda aday adaylık başvurusunu gerçekleştirerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

 Terme Belediyesi eski başkanlarından Şenol Kul, 22 Kasım Çarşamba günü Terme Ak Parti İlçe binasında AK Parti’den Terme Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
“Terme’nin geleceği için aday adayıyım” diyen Şenol Kul açıklamasında “Bir insanın bir makama gelirken değil giderken bıraktığı iz çok önemlidir. Makam insanlara güç verir ama o makamı bıraktığınızda insanların gönlünde yer alabiliyorsanız en önemli makam o makamdır. Ben birilerine karşı ya da birileri için değil Terme için Terme’nin geleceği için aday adayı oldum. İnsanın yaşamı niyetle nasip çizgisi üzerindedir. Allah niyetimizi salih nasibimizi hayırlı eylesin.”dedi.

“Geçmişe Saygı Duyacağız Ama Geçmişte Takılıp Kalmayacağız”
Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Şenol Kul “Terme'de biz birlik beraberliği sağlayamadığımız sürece sadece kişileri konuşuruz. Terme'nin ihtiyacı olan şey, kişileri konuşmak değil projeleri ve gelecek vizyonunu konuşmaktır. Terme’nin, sadece Terme Belediyesi’nin imkânlarıyla bir üst lige çıkma fırsatı kalmadı. Burada yapmamız gereken hep beraber ilçede birlik beraberliği sağlamaktır. Bizler Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, belediyecilikteki duayenimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Mehmet Muş Bakanımız, Milletvekillerimiz Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı olmadan biz Terme’yi istediğimiz yere getiremeyiz.”dedi.
 

“Prestijli Projelere İhtiyacımız Var”
Şehirciliğin ne zaman, kiminle ve nasıl yapılacağını bildiğini aktaran Şenol Kul “Bir ilçenin sınıf atlayabilmesi için prestij projelerine ihtiyacı var. Eğer fırsatımız olursa Terme’yi olduğu durumdan daha iyi hale getirmek, Samsun'un gülen yüzü, Karadeniz'in parlayan yıldızı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bir turizmci olarak söylüyorum; Karadeniz’de turizme en uygun ilçe Terme’dir. Kendimi de katarak söylüyorum; sorun Terme’de değil Termelidedir. İnşallah Terme hak ettiği yere gelir. Ben buna inanmasam bu gün sizlerin karşısında olmazdım. Bu bir bayrak yarışıdır ve tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK