Tarih: 30.09.2024 14:35

TEMEL KIR KIZ İMAM-HATİP’TEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMLARI

Facebook Twitter Linked-in

 Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Terme Temel Kır Kız İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi. 
26 Eylül Perşembe günü Temel Kır Kız İmam Hatip Lisesi Burhan Kır Konferans salonunda düzenlenen programa Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül,  İlçe Millli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sezer ve Ahmet Çakır, Okul Aile Birliği Başkanı Sabri Ergen, TİMDER Başkanı Ali Alparslan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve okulun öğrencileri katıldı.
Program Temel Kır Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emine Ceyda Şeker’in okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. 
Ardından Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergün tarafından Peygamber Efendimiz (S.A.V.) hakkında yaptığı veciz ve etkileyici konuşmayla devam etti. Öğrenciler, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’ın şahsiyet eğitimi, azgın ve kız çocuklarını öldüren bir toplumdan oluşturduğu sahabe neslini, aile babası olarak insanlık örneği oluşunu, merhameti, liderliğini ve bir çok boyutunu oldukça sarih ve veciz bir şekilde dile getirdiler. 
Program günün anlam ve önemini belirten konuşma, sunumlar, ilahiler, Arif Nihat Asya'nın 'Naat" şiirinin okulun mezun öğrencisi Beyzanur Yüksel tarafından okuması, okulun öğrencileri Zeynep Şifa İnan ve Züleyha Hanım İnan tarafından yapılan dualar ve okul müdürü Mehmet Türkan'ın teşekkür ve kapanış konuşması ile sona erdi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —