Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

TERME TÜRK EĞİTİM SENDEN EMEKLİ GÜNER ORGUN’A PLAKET

TERME TÜRK EĞİTİM SENDEN  EMEKLİ GÜNER ORGUN’A PLAKET

Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi Kılıç 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı şubat ayında emekliye ayrılan üyesi Güner Orgun'a plaket takdim etti.

 Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi Kılıç 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ortası şubat ayında emeklilik dilekçesi veren Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi öğretmeni Güner Orgun'a görev yaptıkları süre içinde Türk Eğitim Sen camiasına yaptığı hizmet ve verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.
Terme Türk Eğitim Sen de geleneksel hale gelen emekli üyelere plaket verme işi başkan Nazmi Kılıç şubat ayında emekliliği dolan ve emekliye ayrılıp çocukluk hayalim dediği işyerini açan üyesinin plaketini işyerinde yönetim kurulu üyesi Ali Uçar ile birlikte ziyaret edip kendisine takdim ederek; ”Meslek hayatınız boyunca ülkemizin evlatlarına ve devletimize verdiğiniz emekleriniz, hizmetleriniz için size yürekten kutlarız. Bu zaman dilimi içinde sendikamıza üye olup verdiğiniz destekten dolayı sendikamız adına teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatınızda başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz. Bu plaketi sendikam adına size takdim etmekten, sizleri iş yerinizde sıhhat ve afiyet içinde çalıştığınızı görmekten onur duyduk. Sizler ve sizlerin camiamıza olan hizmetleri asla unutulmaz. Her daim gönlümüzdesiniz. Her şey gönlünüze olsun. Çocukluk hayalim dediğiniz iş yerinizde sizlere bereketli kazançlar dileriz. “dedi. 
Başkan Nazmi Kılıç bu dönemde emekli olan üyelerini kısaca tanıttı. Güner Orgun, Almanya'ya çalışmaya giden gurbetçi bir ailenin 6.Çocuğu olarak yurt dışında 1975 yılında dünyaya geldi. İlkokul tahsilini memleketi Uşak'ın Banaz ilçesinde tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimini yatılı olarak Yozgat Anadolu Lisesinde bitirdi. Daha sonraki üniversite tahsilini 19 Mayıs Üniversitesi'nde yaptı. Üniversite mezuniyeti sonrası 1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığında öğretmenlik görevine memleketi Uşak'ta başladı. 2009 yılından beri Terme'de İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesinde aktif olarak görev yapmakta iken 2023- 2024 eğitim öğretim yılı Şubat ayında Milli Eğitim 
Bakanlığı'ndaki öğretmenlik görevinden emekliye ayrıldı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Bilgi Gazetesi ailesi olarak emekliye ayrılan değerli öğretmenlerimiz Güner Orgun'a  biz de emeklilik hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK