Tarih: 30.09.2024 14:41

TERME'DE BİR İLK BAYAN VOLEYBOL TAKIMI KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

 Terme Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Terme'nin ilk bayan voleybol takımı kuruldu.
A Milli Bayan Voleybol Tamımızın uluslararası turnuvalarda ve 2024 Paris Olimpiyatlarında gösterdiği başarı, ülke genelinde bayan voleyboluna olan ilgiyi artırdı. Bunun sonucu olarak gerek bu alandaki spor okullarında ve gerekse kulüp sayılarında % 100'e varan oranda artış görüldü.
Terme'de de bayan voleybolu için potansiyel mevcuttu. Terme Gençlik ve Spor Müdürlüğü de bunu değerlendirdi ve “Terme Gençlik ve Spor Voleybol Takımı”nı kurdu. Böylece Terme'de bir ilk gerçekleştirilmiş oldu. 
Terme Gençlik ve Spor Voleybol Takımı 2024-2025 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Alt Yapı Liglerinde; Gençler, Yıldızlar ve Küçükler sınıfında liglere katılacaktır. Antrenör Yasin Çubuk yönetiminde çalışmalarını sürdüren Genç Kızlar Voleybol Takımı ilk maçını 20 Ekim 2024 Pazar günü Terme'de Samsun DSİ Spor'la yapacaktır. 
Gençler Bayan Voleybol Takımı şu isimlerden oluşuyor:
1.Gökçe Gülten, 2.Ayşenur Ekinci, 3.Medine Çelik, 4.İremsu Genç, 5.Gizem Uslu, 6.Ezgi Ulusoy, 7.Sude Hasdemir, 8.Rabia Hamza, 9.Dilek Soylu ve 10.Sıla Laz.
Antrenör Yasin Çubuk'tan aldığımız bilgiye göre, Terme Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde 250 lisanslı sporcu ile voleybol, güreş, Masa Tenisi, Judo ve Kick Boks branşlarında 3 antrenör bulunuyor.
Terme Bilgi Gazetesi olarak Bayan Voleybol Takımının kurulmasında emeği geçenleri tebrik ediyor, Bayan Voleybol takımımıza başarılar diliyoruz. 
Hbr:Seyfi GÜNAÇTI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —