Tarih: 15.10.2019 14:20

TERMESPOR İLK MAÇINDA BERABERLİKLE AYRILDI

Facebook Twitter Linked-in

    Bir hafta önce kongreden çıkan, “Lige katılacak”, “Yok katılmayacak” söylentileri arasında bir de başkan değişikliği yaşayarak lige başlayan Termespor, sahasında oynadığı sezonun ilk maçında İlkadım Yabancılar Pazarı Spor Takımı ile 2-2 berabere kaldı.
        Gençlerden takviyeli kadrosu ile Termespor şu onbirle sahaya çıktı:
        1.E. Bozkurt Dinç, 2.C. Can Çakaner, 3.Bedirhan Kaya, 4.Kenan Kara, 5.Mahmut Dursun, 6.İsmail Gökçe, 7.Hasan Kocakoç (85; Serkan Bektaş), 8.Birol Can Karataş, 9.Kadir Çağlar (Kp), 10.Mert Kemal Çepni, 11.Uğur Sivri
Termespor maça kötü başlamadı. 20. dakikada İsmail’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Rakip takım bu gole ikinci yarıda cevap verdi ve durum 1-1 oldu. 60’ıncı dakikada Kenan, attığı golle Termespor’u bir kere daha öne geçirdi: 2-1. Ancak maçın sonlarına doğru İlkadım Yab-Pa beraberliği yakaladı.
    90. dakikada kazanılan penaltıyı İsmail Gökçe direğe nişanlayınca Termespor galibiyet şansını kullanamadı ve maç 2-2 sona erdi. Sahasındaki maçı kazanamamış olsa da gençlerin gayreti, ilerisi için taraftarlara ümit verdi.
    Bu arada ilçemizin Süper Amatör Ligdeki diğer temsilcisi Evcispor deplasmanda Alaçamspor ile karşılaştı. 
    Maça; Murat, Hüseyin, Oğuzhan Çavuş, Rafet Çavuşoğlu, Yunus Çakır, İlker, Oktay, Kubilay Akkaya, Fikret, Ömer Uzun ve Osman Mert onbiri ile çıkan Evcispor; Oğuzhan Çavuş (2), Kubilay Akkaya ve Osman Mert’in attığı gollerle Alaçamspor’u 4-2 yenerek ilk haftanın lideri oldu. 
            Hbr: Seyfi GÜNAÇTI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —