VOLEYBOL KIZLAR LİGİ MAÇLARI BAŞLADI

VOLEYBOL KIZLAR LİGİ  MAÇLARI BAŞLADI

Samsun Genç Kızlar ve Küçük Kızlar voleybol maçları, 19 Ekim Cumartesi günü oynanan maçlarla başladı.

 Samsun Genç Kızlar ve Küçük Kızlar voleybol maçları, 19 Ekim Cumartesi günü oynanan maçlarla başladı.

GENÇ KIZLAR
Bu lige 17 ve daha küçük yaştaki kızlar katılıyor. Terme Gençlik Spor Kulübü de kurduğu takımla ilk defa bu sene Genç Kızlar Liginde mücadele ediyor. Cumartesi günü Terme Kapalı Spor Salonunda yapılan 'Genç Kızlar' Liginde Terme Gençlik Spor, Samsun DSİ Spor Takımına 3-0 yenildi. Setler: 12-25, 10-25 ve 16-25 olarak gerçekleşti.
Hakemler: Dilek Vural (Başhakem) , 2.Yağmur Özgül (Yrd. Hakem), 3.Beytullah Gökçe (Çizgi Hakemi), 4.Melih Bahar (Çizgi Hakemi), Sema Ünyeli (Masa Hakemi)
Takımlar maça şu altılı ile çıktılar:
TERME GSK: 1.Ayşenur EKİNCİ (Pasör) 2.Dilek SORUÇ (Smaçör), 3.Gökçe Gülten  (Smaçör), 4.Ezgi ULUSOY (Orta oyuncu), 5.Meleknaz GÜNEY (Ortaoyuncu), 6.Sıla LAZ  (Libero)
Yedekler: 7.İremsu Barış, 8.Medine Çelik, 9.Sude Ceylin Ceylan, 10.Hiranur Albayrak, 11.Sude Hasdemir, 12.İrem Kökten, 13.Rabia Hamza, 14.Gizem Uslu
DSİ SPOR: 4 Işıl Sesli, 6 Begüm Şenel, 7 Derin Öykü Azbay, 8 Elif Alemdar, 10 Yağmur Bağış, 12 Eda Kestek
* * *
KÜÇÜK KIZLAR
Bu ligde 14 ve daha küçük yaştaki kızlar oynuyor. 20 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Terme kapalı spor salonunda oynanan Voleybol Küçük Kızlar Ligi ilk maçında Terme Gençlik Spor, Havza İlk Kıvılcımspor Takımına 3-0 yenildi. 
Hakemler Dilek Vural, Sema Ünyeli (Masa hakemi), Melih Bahar ve Beytullah Gökçe'nin yönettiği maça Terme Gençlik Spor şu kadro ile çıktı:
Edanur Karaaslan, Elanur Ebrar Uyar, Semanur Sakaoğlu, Ecrin Ecem Altınkaynak, Yaren Yılmaz, İremsu Bayram. 
Yedekler: Şeyma Ordu, Hira Selvi Şahin, Gamze Sakaoğlu, Nilay Su Çağlar, Yaren Kibar
Takımın antrenörü Yasin Çubuk, “Terme'de okulların dışında, ilk defa kız voleybol takımı kuruluyor. Terme'nin kızları ilk defa Samsun Voleybol Liginde mücadele ediyor. Yeni bir takımız. Yeterli çalışma imkânı bulamadık. İleride daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Amacımız, kızlarımızın sosyal hayata girmelerini ve kendine güvenlerini sağlamaktır” dedi. 
Hbr: Seyfi GÜNAÇTI