YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Terme Gençlik Merkezi Müdürlüğü Terme Kaymakamlığı başkanlığında bir çok dalda açacağı yaz kursları ile kapılarını ö

 Akademik, sosyal, sanatsal ve sportif alanda pek çok branşta açacağı kurslarla gençlere eğitim vermeye hazırlanan, Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve  Terme Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Terme Kaymakamlığı başkanlığında açılacak yaz kursları kayıtları devam ediyor.
Çeşitli branşlarda açılacak kurslarla öğrencilerin yaz boyunca eğitim sürecine destek verileceği belirtilirken yetkililer tarafından “Yaz kursları çerçevesinde Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Masa Tenisi, Taekwondo, Akıl Zeka Oyunları, Voleybol, Futbol, El Sanatları (Tezhip, Hüsnü Hat, Ebru, Ahşap Boyama), Gitar-Bağlama, Diksiyon-Tiyatro, Atletizm, Muay Thai, Satranç, Yüzme, Basketbol, İngilizce, İşaret Dili olmak üzere 16 branşta kurs açılacak. Bu kurslarla, çocuklarımızın gelişim sürecine katkı sağlarken tatillerini de daha verimli geçirmelerini hedefliyoruz.”açıklaması yapıldı.
Kontenjanlarla sınırlı olan kurslara son müracaat 14 Haziran Cuma günü olup 8 yaş ve üzerinin katılabileceği kurslar, 1 Temmuz-30 Ağustos tarihleri arasında başlayacak. Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimi 10.00-12.00 saatleri arası, sportif ve sosyal aktiviteler ise 12.00-18.00 saatleri arası yapılacak. 
Konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Terme Gençlik Merkezi Müdürlüklerine başvurabileceği bildirildi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK